Loading...
You are here:  Home  >  Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Prin utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului www.lumeavanzarilor.ro, MIRAD GLOBAL poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre, etc. Toate aceste informatii vor fi denumite in cele ce urmeaza „Informatie”.

1. Prelucrarea informatiei

Informatia va fi prelucrata de catre MIRAD GLOBAL in conformitate cu prevederile legale in vigoare, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
1.1 Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
1.2 Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
1.3 Facturare;
1.4 Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
1.5 Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor MIRAD GLOBAL si ale companiilor asociate;
1.6 Evaluarea portofoliilor personale si a CV-urilor;
1.7 Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, sms sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale MIRAD GLOBAL si ale companiilor asociate sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa pentru a nu fi contactati in acest sens).

2. Dezvaluirea Informatiei.

MIRAD GLOBAL are dreptul sa dezvaluie Informatia:
– Companiilor asociate, care pot folosi Informatia in aceleasi scopuri ca si MIRAD GLOBAL;
– Tertelor parti specificate la art. 1.6;
– Altor parti conform legilor in vigoare.

3. Drepturile dumneavoastra

Cu privire la prelucrarea Informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
– De a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
– De a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele MIRAD GLOBAL sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Relatiile noastre cu clientii se bucura de o atentie privilegiata, prin urmare toate informatiile dumneavoastra sunt asigurate de cea mai stricta confidentialitate, in conformitate cu legislatia in vigoare.