COACHING LumeaVanzarilor

COACHING

Coaching-ul te ajuta sa te descoperi singur, te indruma sa-ti gasesti cele mai bune obiective si iti arata cum sa le atingi, iti ofera perspective nebanuite pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunti si, mai mult decat atat, iti ofera motivatia de a le pune in practica. Coaching-ul este despre performanta, schimbare si viata, este despre succesul tau personal si profesional.

Coaching-ul este un proces interactiv, creativ si personalizat de consiliere si asistare la nivel personal si profesional al unui subiect ales (persoana/echipa), numit Coachee, de catre un consilier profesionist numit Coach. Acest proces este orientat catre promovarea de obiective, dezvoltarea creatiei, stimularea autoreflectiei, managementul schimbarii si dezvoltarea leadership-ului. In plus, sarcina Coach-ului este de a oferi asistare si consiliere pentru activarea aptitudinilor, a resurselor si creativitatii de care Coachee-ul dispune deja.

Un bun Coach este in acelasi timp consilier, mentor si manager. El te ajuta la creearea unui echilibru intre diferitele aspecte ale vietii (Work-Life-Balance). In fiecare sesiune de coaching, Coachee-ul isi alege subiectele pe care doreste sa le abordeze, Coach-ul asculta, observa, intreaba, ofera alternative, viziuni, recomandari si construieste impreuna cu Coachee-ul solutia de care acesta are nevoie.

Coaching-ul are doua dimensiuni: business coaching sau life coaching, care inevitabil se intrepatrund. Din punct de vedere al interactiunii, coaching-ul poate fi coaching individual, coaching de echipa sau coaching de proiect. Pentru o discutie initiala despre beneficiile unui program de coaching pentru dumneavoastra personal sau in compania dumneavoastra va asteptam sa ne contactati.

LumeaVanzarilor nu este doar despre vanzari, LumeaVanzarilor este despre succesul tau!

Va oferim training-uri deschise, in-house sau de concept pe teme specifice sau conexe domeniilor voastre de activitate

Abonati-va la NEWSLETTER