Despre LumeaVanzarilor

Cateva Cuvinte …

Am gandit LumeaVanzarilor ca o provocare adresata tuturor celor care urmaresc cu ardoare succesul.

Am pornit LumeaVanzarilor de acolo de unde succesul incepe si se termina: omul.

Am structurat LumeaVanzarilor pornind de la cunostinte, coaching si expertiza acumulate si impartasite de-a lungul unei cariere de succes de peste 20 de ani.

LumeaVanzarilor …

La LumeaVanzarilor urmaresc in mod pragmatic competenta, performanta si realizarea umana.

LumeaVanzarilor este pasiune, viziune, creatie.

LumeaVanzarilor este Lumea Ta, a celui care vrea succesul personal si profesional

TRAINING

Forma clasica de dezvoltare personala si profesionala orientata catre pregatirea participantilor pentru un domeniu specific, de interes, prin transmiterea de cunostinte si deprinderi de baza intr-o forma standardizata si accesibila.

In training se urmareste invatarea de catre participanti a unui model sau a unei scheme logice pentru rezolvarea unei anumite situatii. Pentru sustinerea procesului de invatare se folosesc exemple practice, studii de caz sau exercitii.

Un training se poate organiza sub forma unui training deschis/extern sau a unui training intern/in-house. Un training deschis/extern se adreseaza unui grup tinta, are o tematica standardizata, o durata si un loc stabilit. Un training intern/inhouse se adreseaza unui cerc inchis de participanti (angajatii dintr-o companie, dintr-un departament sau membrii unei echipe), tematica standardizata se adapteaza cerintelor, obiectivelor sau resurselor beneficiarului, iar durata si locul se stabilesc de comun acord cu beneficiarul. Un caz specific il reprezinta training-ul de concept prin care se abordeaza o tema specifica, cu totul noua si care necesita o conceptie individualizata.

La categoria training se incadreaza si forma de workshop in care grupul de participanti indrumat de un trainer se dedica unei teme specifice si prin interactiune si colaborare elaboreaza solutii, concepte si idei.

Prin LumeaVanzarilor.ro va oferim training-uri deschise pentru teme din domeniul vanzarilor sau teme conexe, training-uri interne prin care adaptam temele existente pentru dumneavoastra, training-uri de concept unde dezvoltam teme noi si specifice activitatii dumneavoastra si workshop-uri.

Acest proces este orientat catre promovarea de obiective, dezvoltarea creatiei, stimularea autoreflectiei, managementul schimbarii si dezvoltarea leadership-ului. In plus, sarcina Coach-ului este de a oferi asistare si consiliere pentru activarea aptitudinilor, a resurselor si creativitatii de care Coachee-ul dispune deja.

Coaching-ul te ajuta sa te descoperi singur, te indruma sa-ti gasesti cele mai bune obiective si iti arata cum sa le atingi, iti ofera perspective nebanuite pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunti si, mai mult decat atat, iti ofera motivatia de a le pune in practica. Coaching-ul este depre performanta, schimbare si viata, este despre succesul tau personal si profesional.

Un bun Coach este in acelasi timp consilier, mentor si manager. El te ajuta la creearea unui echilibru intre diferitele aspecte ale vietii (Work-Life-Balance). In fiecare sesiune de coaching, Coachee-ul isi alege subiectele pe care doreste sa le abordeze, Coach-ul asculta, observa, intreaba, ofera alternative, viziuni, recomandari si construieste impreuna cu Coachee-ul solutia de care acesta are nevoie.

Coaching-ul are doua dimensiuni: business coaching sau life coaching, care inevitabil se intrepatrund. Din punct de vedere al interactiunii, coaching-ul poate fi coaching individual, coaching de echipa sau coaching de proiect. Pentru o discutie initiala despre beneficiile unui program de coaching pentru dumneavoastra personal sau in compania dumneavoastra va asteptam sa ne contactati.

COACHING

Coaching-ul este un proces interactiv, creativ si personalizat de consiliere si asistare la nivel personal si profesional al unui subiect ales (persoana/echipa), numit Coachee, de catre un consilier profesionist numit Coach.

DEZVOLTARE PROIECTE

Intr-o economie in permanenta schimbare, provocarile la care trebuie sa faca fata o companie sunt din ce in ce mai complexe, mai profunde si cu impact existential.

Oricat de bine ar fi pozitionata o companie, resursele ei interne nu sunt intotdeauna suficiente pentru a face fata unei multitudini de provocari. Timpurile pe care le traim solicita in permanenta noi competente profesionale, expertiza, competenta sociala, experienta de viata si privire de ansamblu pentru abordarea si rezolvarea problemelor specifice din cadrul companiei.

In diferite situatii si in functie de problemele aparute, astfel de resurse se contracteaza extern. In cadrul unui proces specific, expertul elaboreaza solutii, coordoneaza proiecte sau construieste echipe si contribuie la implementarea si integrarea lor in companie pana cand acestea devin pe deplin functionale. Pentru atingerea rezultatului scontat este foarte importanta colaborarea expertului cu managementul companiei si cu ceilalti angajati, precum si, in faza finala, desprinderea companiei de know-how-ul si expertiza expertului.

Dezvoltam proiecte cu durata definita 3-24 luni si asiguram interimat de management. Pentru orice idee, problema sau situatie la care cautati o solutie va asteptam sa ne contactati.

LumeaVanzarilor nu este doar despre vanzari, LumeaVanzarilor este despre succesul tau!

Va oferim training-uri deschise, in-house sau de concept pe teme specifice sau conexe domeniilor voastre de activitate

Abonati-va la NEWSLETTER