TRAINING Lumea Vanzarilor

TRAINING

Forma clasica de dezvoltare personala si profesionala orientata catre pregatirea participantilor pentru un domeniu specific, de interes, prin transmiterea de cunostinte si deprinderi de baza intr-o forma standardizata si accesibila.

In training se urmareste invatarea de catre participanti a unui model sau a unei scheme logice pentru rezolvarea unei anumite situatii. Pentru sustinerea procesului de invatare se folosesc exemple practice, studii de caz sau exercitii.

Un training se poate organiza sub forma unui training deschis/extern sau a unui training intern/in-house. Un training deschis/extern se adreseaza unui grup tinta, are o tematica standardizata, o durata si un loc stabilit. Un training intern/inhouse se adreseaza unui cerc inchis de participanti (angajatii dintr-o companie, dintr-un departament sau membrii unei echipe), tematica standardizata se adapteaza cerintelor, obiectivelor sau resurselor beneficiarului, iar durata si locul se stabilesc de comun acord cu beneficiarul. Un caz specific il reprezinta training-ul de concept prin care se abordeaza o tema specifica, cu totul noua si care necesita o conceptie individualizata.

La categoria training se incadreaza si forma de workshop in care grupul de participanti indrumat de un trainer se dedica unei teme specifice si prin interactiune si colaborare elaboreaza solutii, concepte si idei.

Prin LumeaVanzarilor.ro va oferim training-uri deschise pentru teme din domeniul vanzarilor sau teme conexe, training-uri interne prin care adaptam temele existente pentru dumneavoastra, training-uri de concept unde dezvoltam teme noi si specifice activitatii dumneavoastra si workshop-uri.

LumeaVanzarilor nu este doar despre vanzari, LumeaVanzarilor este despre succesul tau!

Va oferim training-uri deschise, in-house sau de concept pe teme specifice sau conexe domeniilor voastre de activitate

Abonati-va la NEWSLETTER