Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

lumeavanzarilor.ro

In continuare sunt prezentate conditiile in care MIRAD GLOBAL SRL permite utilizarea site-ului www.lumeavanzarilor.ro. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.lumeavanzarilor.ro.

 1. Definitii

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

– Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;

– Serviciu – furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de catre MIRAD GLOBAL si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul site-ului www.lumeavanzarilor.ro.

– Nume user / Parola – date confidentiale alocate de catre MIRAD GLOBAL Utilizatorului si prin care se faciliteaza accesul acestuia la anumite servicii si facilitati oferite pe site-ul www.lumeavanzarilor.ro

– Cracking sau hacking – inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server internet sau cont de utilizator.
Atacuri de tip „refuzul serviciului” (Denial of Service) – inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.

 1. Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:

– Nu va divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de site si se obliga sa pastreze in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar MIRAD GLOBAL nu isi asuma, in acest caz, nici o raspundere.

– Va instiinta imediat MIRAD GLOBAL despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

– Nu va desfăşura (şi nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului”. Utilizatorii care violează securitatea sistemelor sau reţelelor pot fi acţionaţi în instanţă, civil şi penal;

– Nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site;

– Nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile MIRAD GLOBAL pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator sau este in orice alt mod ilegal;

 1. Limitarea raspunderii
  MIRAD GLOBAL nu va fi raspunzatoare in nici un fel pentru prejudicii, incluzand, dar nelimitandu-se la prejudicii directe sau indirecte, speciale, incidentale sau colaterale, pierderi sau cheltuieli decurgand din folosirea sau gradul de performanta al serviciului acestui site, din lipsa de abilitati in folosirea de catre terti sau din avarii, erori, omisiuni, intreruperi, defecte, intarzieri in operatiuni sau transmisii, virusi sau avarii ale sistemelor, chiar daca MIRAD GLOBAL sau reprezentanti ai acesteia au fost avertizati despre posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii, pierderi sau cheltuieli. Pentru redirectionarile catre alte resurse pe internet utilizatorii isi asuma in totalitate riscurile; acuratetea continutului, opiniile exprimate si alte redirectionari oferite de acele resurse nu au fost investigate, verificate, monitorizate sau aprobate de catre MIRAD GLOBAL.
 2. Securitate
  MIRAD GLOBAL nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin Internet sau prin Serviciul oferit.

Utilizatorul ia la cunostinta si accepta faptul ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi MIRAD GLOBAL va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

 1. Proprietate intelectuala
  Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate toate siglele si simbolurile associate precum si combinaţii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale MIRAD GLOBAL sau ale tertilor mentionati ca atare.

Toate materialele si informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.lumeavanzarilor.ro sunt proprietatea MIRAD GLOBAL, iar drepturile (inclusiv cele de autor) corespunzatoare acestora apartin MIRAD GLOBAL. Vor putea fi folosite fara restrictii si pentru orice scop, ideile, conceptele, know-how-ul sau tehnicile puse la dispozitia MIRAD GLOBAL de catre orice vizitator prin intermediul acestui site. Utilizatorul accepta aceaste prevederi prin simpla transmitere, indiferent de modalitatea de transmitere, catre site ori catre MIRAD GLOBAL, a informatiilor ori materialelor respective.

 1. Date cu caracter personal
  Prin accesarea acestui site Utilizatorul este de acord cu dreptul MIRAD GLOBAL de a prelucra datele dumnevoastra cu caracter personal, rezultate în urma utilizării serviciului de către Utilizator, într-o bază de date computerizată în urmatoarele scopuri:
  a) pentru utilizarea acestor date de către MIRAD GLOBAL în scopuri de vânzări şi marketing;
  b) în scopul prevenirii sau detectării infracţiunilor sau fraudelor;

Utilizarea datelor personale de catre MIRAD GLOBAL se va realiza in conformitate cu „Politica de confidentialitate”. „Politica de confidentialitate” se constituie ca parte integranta a acestor conditii.

 1. Generalitati
  7.1 Informatii – Informatiile si materialele existente pe acest site, inclusiv textul, grafica, redirectionarile sau alte elemente sunt oferite pe principiul “asa cum sunt”, “asa sunt disponibile”. MIRAD GLOBAL nu garanteaza acuratetea, conformitatea si nici complexitatea acestor informatii si materiale si neaga orice responsabilitate pentru orice greseli sau omisiuni din aceste informatii si materiale. Nu este oferita niciun fel de garantie, expresa sau tacita, in legatura cu informatiile si materialele, pentru, dar nelimitandu-se la: incalcarea de drepturi ale tertilor, titlu, potrivire pentru un anumit scop sau comercializare si lipsa de virusi de computer.

7.2 Modificari ale conditiilor – MIRAD GLOBAL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site la www.lumeavanzarilor.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

7.3 Jurisdictie – Acest site este proprietatea MIRAD GLOBAL. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. MIRAD GLOBAL nu ofera nici o asigurare ca, continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

LumeaVanzarilor nu este doar despre vanzari, LumeaVanzarilor este despre succesul tau!

Va oferim training-uri deschise, in-house sau de concept pe teme specifice sau conexe domeniilor voastre de activitate

Abonati-va la NEWSLETTER