VANZARI

Inceteaza sa vinzi! Fii expert si vei vinde mai mult!

Vanzarile sunt elementul esential si definitoriu al oricarei afaceri de succes.

Intr-o lume complexa si schimbatoare in care provocarea devine cotidiana si permanenta, vanzarea se transforma ea insasi intr-o provocare. In aceasta realitate incepe sa se dezvolte o noua cultura a actului de vanzare, in care clientul si personalitatea sa sunt mai importante decat produsul/serviciul ofertat si pretul acestuia. Vanzarea devine astfel o manifestare naturala, spontana, libera de reguli si canoane. Rolul vanzatorului in aceasta abordare se schimba radical, el devine un arhitect care imbina armonios, creativ si dinamic personalitatea clientului cu produsul ofertat si cu propria personalitate pentru a facilita decizia de cumparare.

Invatati la acest curs sa va descoperiti unicitatea personala ca vanzator, dar si a produsului/ serviciului pe care il ofertati.

Aflati cine este si, mai ales, ce vrea clientul, care este mecanismul care sta la baza interactiuni dintre personalitatea clientului si nevoile sale in raport cu produsul/serviciul ofertat, care este rolul emotiei in procesul de vanzare si cum sa va individualizati oferta. Vom analiza impreuna procesul vanzarii si al cumpararii, importanta obiectivelor si a motivatiei in vanzari si veti afla cum puteti sa-i influentati pe cei din jurul dumneavoastra. Veti invata astfel sa va regasiti in viitorul vanzarilor si sa aveti succesul pe care il meritati.

Teme abordate:

– USP (Unique Selling Proposition)
– Cine este si ce vrea clientul?
– Procesul cumpararii
– Procesul vanzarii
– Analiza nevoilor
– Individualizarea ofertei
– Stabilirea obiectivelor personale si profesionale
– Motivarea in vanzari
– Model de vanzare
– Principiile influentei
– Solutii individuale

Va recomandam si …

MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR

STRESS MANAGEMENT

TIME MANAGEMENT

NEGOCIERE – Obtine avantaje

VANZARI – Fii expert

MARKETING – Avantaje

MANAGEMENT STRATEGIC

CUSTOMER SERVICE

Abonati-va la NEWSLETTER