Loading...
You are here:  Home  >  Resurse  >  Cursuri / Training  >  Current Article

VANZARI – Inceteaza sa vinzi! Inspira-ti clientii si vei vinde cu adevarat! – 23 noiembrie 2017

By   /  5 noiembrie 2017  /  Comentariile sunt închise pentru VANZARI – Inceteaza sa vinzi! Inspira-ti clientii si vei vinde cu adevarat! – 23 noiembrie 2017

Vanzarile sunt elementul esential si definitoriu al oricarei afaceri de succes. Intr-o lume complexa si schimbatoare in care provocarea devine cotidiana si permanenta, vanzarea se transforma ea insasi intr-o provocare.

    Print       Email

VANZARI  Inceteaza sa vinzi! Inspira-ti clientii si vei vinde cu adevarat!Vanzarile sunt elementul esential si definitoriu al oricarei afaceri de succes. Intr-o lume complexa si schimbatoare in care provocarea devine cotidiana si permanenta, vanzarea se transforma ea insasi intr-o provocare. In aceasta realitate turbulenta avem nevoie de o noua cultura a actului de vanzare prin care vanzatorul urmareste sa largeasca orizontul clientului, sa-l inspire si sa-i redefineasca nevoile, creand astfel o „supravaloare” pentru produsul sau serviciul ofertat. In „Noua Vanzare Consultativa” vanzarea porneste din viitor catre prezent, iar clientul este pozitionat in centrul procesului de vanzare. Rolul vanzatorului in aceasta abordare se schimba radical, el devine un arhitect care imbina armonios, creativ si vizionar nevoia si aspiratiile clientului cu produsul sau serviciul ofertat. Vanzatorul devine parte a valorii pe care o vinde.

Invatati la acest curs care sunt schimbarile care au intervenit de-a lungul timpului in procesul de cumparare si care sunt abordarile in vanzare. Aflati ce este oceanul albastru si cum il puteti folosi in vanzare, ce inseamna „Noua Vanzare Consultativa” si care este strategia de abordare a clientilor, cum sa utilizati reformularea cognitiva in oferta voastra, care sunt calitatile de vanzator al viitorului si cum sa va remodelati discursul. Vom discuta impreuna despre adevarata oferta de valoare dincolo de produse/servicii, pret, discount, facilitati, etc. Veti invata astfel sa va regasiti in viitorul vanzarilor si sa aveti succesul pe care il meritati.

Teme abordate:

– Schimbari in comportamentul de cumparare
– Abordari in vanzare
– Vanzarea consultativa clasica
– Strategia oceanului albastru
– Noua Vanzare Consultativa
– Reformularea cognitiva
– Strategia de abordare in Noua Vanzare Consultativa
– Calitatile vanzatorului
– Remodelarea discutiei de vanzari
– Oferta de valoare
– Solutii individuale

Data
23 noiembrie 2017

Durata
1 zi, 9.30 – 18.00, inclusiv pauzele

Locatie
Electromagnetica Business Center, Calea Rahovei nr. 266-268, sector 5, Bucuresti

Taxa de participare
890 RON (plus TVA)

Lector
Dr. Ec. Mihai N. Radulescu (MIRAD GLOBAL)

    Print       Email

You might also like...

MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR – Profitul companiei se castiga in achizitii – Bucuresti, – 22 martie 2018

Read More →