Loading...
You are here:  Home  >  Resurse  >  Cursuri / Training  >  Current Article

NEGOCIERE – Obtine avantajele dorite prin negociere constructiva – Bucuresti – 22 iunie 2017

By   /  10 mai 2017  /  Comentariile sunt închise pentru NEGOCIERE – Obtine avantajele dorite prin negociere constructiva – Bucuresti – 22 iunie 2017

Performantele noastre sunt in mare parte rezultatul unui mecanism complex de negocieri constructive pe care il derulam zilnic la nivel rational si emotional.

    Print       Email

Sigla_Negociere-okIn viata economica moderna, abilitatea de negociere a devenit o competenta cheie si, in acelasi timp, cotidiana pentru executivi, manageri si salariati in toate domeniile de activitate. Fie ca negociem cu clientii si cu furnizorii nostri sau cu superiorii, cu colegii si cu subordonatii nostri, cu autoritatile statului, cu membri familiei, cu prieteni si persoane straine sau chiar cu noi insine, zi de zi ne confruntam cu numeroase situatii in care ne dorim sa obtinem cat mai mult de la partenerii nostri de negociere. Performantele noastre sunt in mare parte rezultatul unui mecanism complex de negocieri constructive pe care il derulam zilnic la nivel rational si emotional.

Invatati la acest curs ce inseamna de fapt negocierea, care sunt principiile care guverneaza negocierea, ce tipuri de negociere exista, cum sa va pregatiti pentru o negociere de succes, care sunt elementele si etapele unei negocieri, ce strategii si tactici de negociere sa utilizati pentru a obtine rezultatele dorite, care sunt stilurile de negociere carora trebuie sa le faceti fata, care este rolul comunicarii in negociere si cum sa gestionati situatiile dificile. In felul acesta veti putea obtine rezultate de exceptie in negocierile pe care le desfasurati la nivel interpersonal sau organizational.

Teme abordate:

– Ce este negocierea?
– Elementele negocierii
– Principii fundamentale ale negocierii
– Tipuri de negociere
– Stiluri de negociere
– Etapele negocierii
– Strategii si tactici de negociere
– Abilitati comunicationale in negociere
– Cele 6 reguli ale influentei
– Cum gestionati situatiile dificile
– Solutii individuale

Data
22 iunie 2017

Durata
1 zi, 9.30 – 18.00, inclusiv pauzele

Locatie
Electromagnetica Business Center, Calea Rahovei 266-268, Sector 5, Bucuresti

Taxa de participare
890 RON (plus TVA)

Lector
Dr. Ec. Mihai N. Radulescu (MIRAD GLOBAL)

    Print       Email

You might also like...

MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR – Profitul companiei se castiga in achizitii – Bucuresti, – 22 martie 2018

Read More →