Loading...
You are here:  Home  >  Despre Noi

Despre Noi

Permanenta schimbarii

Clientii se schimba. Pietele se schimba. Concurenta se schimba. Provocarile se schimba. Si toate acestea se intampla permanent.

Numai daca dumneavoastra, compania dumneavoastra, salariatii dumneavoastra, oferta dumneavoastra se adapteaza, se schimba, se dezvolta in acelasi ritm cu schimbarea, veti avea sansa de a va permanentiza succesul.

Pentru a atinge acest obiectiv aveti nevoie de cunostinte, de viziune, de impulsuri, de solutii, de creativitate, de experienta, dar, inainte de toate, de practica.

Aveti nevoie de lumeavanzarilor.ro!

Afla mai multe…

 

Noi promovam schimbarea

Lumeavanzarilor.ro va pune la dispozitie o platforma moderna, interactiva si pragmatica destinata vanzatorilor profesionisti si a celor in devenire.

Vanzarea este unul dintre elementele definitorii ale afacerilor de success. Vanzarea nu inseamna doar a vinde un produs sau serviciu. Vanzarea inseamna relationarea cu oamenii, inseamna creativitate, motivatie si entuziasm.

Vanzarea inseamna viitor!

Fie ca este vorba de cursuri sau training-uri, de coaching sau consultanta, de moderare sau participarea la evenimente in calitate de speaker, cu lumeavanzarilor.ro sunteti in permanenta alaturi de profesionisti.

Completati formularul…

 

Noua vanzare

Epoca vanzarilor clasice a luat sfarsit. Perioada cautarilor conceptuale s-a incheiat. Noua vanzare incepe sa castige teren, pentru ca aceasta reflecta evolutia societatii, noile tehnologii, libertatea gandirii si afirmarea personalitatii.

Noua vanzare reprezinta imbinarea cu succes a factorilor:

PERSONALITATE – RELATIONARE – CREATIVITATE

Afla mai multe…

 

Servicii

Lumeavanzarilor.ro promoveaza activ si adapteaza conform cerintelor dumneavoastra “Noua vanzare”, oferindu-va cursuri si training-uri in urmatoarele domenii:

VANZARI – NEGOCIERE – COMUNICARE
TIME MANAGEMENT – STRESS MANAGEMENT

Un rol important in activitatea noastra il reprezinta COACHING-ul, ca proces permanent de redescoperire si performanta a oamenilor de vanzari.

Activitatea noastra este intregita de CONSULTANTA in diferite domenii de activitate, MODERARE pentru teme de importanta majora in compania dumneavoastra si participarea la evenimente in calitate de SPEAKER.

Intr-o lume in care schimbarea nu este numai permanenta, dar si globala, noi va suntem alaturi in romana, germana si engleza.

Completati formularul…

 

Provocarea

Prezentul este o invitatie pentru toti oamenii de vanzari la constientizarea schimbarii. Viitorul va provoaca sa o implementati in practica.

Noi, la lumeavanzarilor.ro, nu asteptam succesul sa apara din senin.
Noi, la lumeavanzarilor.ro facem succesul.
Noi, la lumeavanzarilor.ro masuram succesul.
Noi, la lumeavanzarilor.ro sarbatorim succesul.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi!