Loading...
You are here:  Home  >  Abonare PONTURI

Abonare PONTURI

Vanzatorii se regasesc in fiecare zi in fata unor situatii si probleme concrete, rezultate din interactiunea lor cu clientii. De cele mai multe ori singuri si nesiguri, ei cauta o idee, isi doresc un sfat, o recomandare, eventual o solutie care sa-i ajute la initierea, la continuarea sau la finalizarea vanzarii. De multe ori insa nu isi doresc decat o confirmare ca se afla pe drumul cel bun. Vanzatorii au nevoie de impulsuri si idei practice pe care, din diferite motive, nu le au intotdeauna la indemana.

Echipa lumeavanzarilor.ro isi propune sa fie alaturi de dumneavoastra si sa va ofere recomandari individuale la problemele specifice si de actualitate din realitatea si practica activitatii curente. Dincolo de schimburile cu colegii, de discutiile cu directorul de vanzari si de cunostiintele acumulate la cursuri si traininguri de vanzari sau din cartile de specialitate, noi va oferim ceea ce va lipseste in aceasta constelatie: recomandari concrete, creative si cu aplicabilitate practica imediata.
Noi le numim PONTURI! Sie ele fac diferenta!

Vreti sa participati la programul nostru de “Ponturi”? Nimic mai simplu, inregistrati-va ca membri si beneficiati de experienta profesionistilor de la lumeavanzarilor.ro.

Odata inregistrati, puteti transmite solicitarile dumneavoastra catre echipa lumeavanzarilor.ro de unde veti primi un raspuns personal pe adresa de email indicata de dumneavoastra. Va rugam sa descrieti cat mai concis si concret situatia sau problema cu care va confruntati si ce tip de raspuns asteptati de la echipa lumeavanzarilor.ro. Pentru pastrarea confidentialitatii va rugam sa nu mentionati nume reale de persoane sau companii in temele deschise de dumneavoastra.

Totodata tema deschisa de dumneavoastra va fi afisata in zona de membri, pentru a intra in legatura cu alti membri pe tema respectiva. Deasemenea, odata inregistrati, puteti comenta teme deschise de alti membri. Echipa lumeavanzarilor.ro incurajeaza comunicarea intre membri si este ferm convinsa ca ea poate genera impulsuri benefice suplimentare.

Pretul abonamentul pentru 6 luni este de 190 RON, iar pentru 12 luni de 350 RON (Preturile se inteleg cu TVA inclus). Plata se face dupa primirea mesajului de inregistrare in contul mentionat. Accesul se activeaza in termen de 5 zile de la receptionarea platii. Dupa receptionarea platii vi se va transmite in termen de 10 zile prin email factura pentru abonament.

Abonatii vor utiliza programul PONTURI in limita normalitatii si a bunului simt.

Ponturile reprezinta doar recomandari si pareri personale ale echipei lumeavanzarilor.ro la o situatie sau problema ridicata de utilizator. Aplicarea lor in practica este decizia personala a utilizatorului si nu implica in niciun fel responsabilitatea echipei lumeavanzarilor.ro.

 

Completati si trimiteti formularul de mai jos