Vanzarile sunt elementul esential si definitoriu al oricarei afaceri de succes si contribuie in aceeasi masura la construirea unor cariere de succes. Pentru a va sprijini eforturile in dobandirea succesului am creat pentru dumneavoastra platforma Lumeavanzarilor. Va invitam sa va alaturati crezului nostru in vanzari si sa aflati De Ce Lumeavanzarilor?

Lumeavanzarilor este unica platforma moderna, interactiva si pragmatica care va propune in premiera conceptul de PERSONALITY SALES, va ofera instrumente si tehnici noi de vanzare, viziune si creativitate, impulsuri si solutii practice care va asigura succesul in vanzari.

Lumeavanzarilor este deschisa tuturor abordarilor din vanzari si va invita la un schimb intens si consistent de informatii si opinii. Pe cei care doresc sa contribuie alaturi de noi la dezvoltarea platformei va asteptam sa ne contactati.

La sectiunea Despre Noi ve-ti face cunostinta cu principiile dupa care ne ghidam activitatea si cu serviciile oferite de compania noastra. Noi promovam schimbarea si va oferim provocarea.

Platforma este organizata pe sectiuni care reprezinta elemente cruciale in procesul de vanzare-cumparare: Vanzari, Negociere, Time Management, Stress Management. In viitorul apropiat, platforma se va extinde cu alte sectiuni interesante precum: Leadership, Coaching sau Marketing.

La sectiunea Resurse ve-ti gasi informatii si prezentari utile despre companii din domeniul training-ului si consultantei, despre lectori si traineri, despre cursuri, carti de specialitate sau job-uri in domeniul vanzarilor.

Pentru a fi la curent cu evolutia abordarilor si practicilor din vanzari, va oferim posibilitatea abonarii la Newsletter.

De asemenea, va invitam sa va abonati la sectiunea Ponturi unde ve-ti beneficia de consultanta individuala si recomandari pentru probleme specifice si de actualitate din realitatea si practica activitatii dumneavoastra de vanzari.

Companiilor care doresc sa isi promoveze oferta pe platforma le stam la dispozitie prin Reclama

Lumeavanzarilor este o platforma deschisa care incurajeaza comunicarea intre membrii si vizitatorii ei.

Lumeavanzarilor isi propune sa fie o imagine completa si profunda a realitatii vanzarilor.

Lumeavanzarilor este avantajul dumneavoastra in fata concurentei.
www.lumeavanzarilor.ro va ofera tot ce trebuie sa stiti pentru succesul in vanzari!


La sfarsitul fiecarui articol puteti lasa un comentariu. Vom lua in consideratie numai comentariile serioase si cu date de identificare reale. Cele mai interesante 5 comentarii vor fi publicate si dezbatute intr-un articol separat, iar autorii vor fi premiati cu volumul:

tehnici_de_a_vinde

Abonati-va la NEWSLETTER