Obiectivul acestei carti este sa va faca sa munciti mai inteligent si nu sa munciti mai mult. Aceasta carte va invata cum sa va gestionati inteligent timpul, astfel incat sa nu va afecteze ascensiunea in cariera si nici timpul liber.

Despre Carte

Obiectivul acestei carti este sa va faca sa munciti mai inteligent si nu sa munciti mai mult. Aceasta carte va invata cum sa va gestionati inteligent timpul, astfel incat sa nu va afecteze ascensiunea in cariera si nici timpul liber.

Autoarea va dezvaluie descoperirea ei, aceea ca majoritatea dintre noi ne incadram intr-unul din patru tipare distincte de productivitate:
• Ierarhizatorul – cel care prefera gandirea logica, analitica, realista;
• Planificatorul – cel care prefera sa lucreze organizat, secvential si detaliat;
• Organizatorul – cel care prefera gandirea incurajatoare, expresiva si emotionala;
• Vizualizatorul – cel care prefera gandirea holistica, intuitiva, integratoare si sintetizatoare.

Fiecare stil de lucru este prezentat si analizat in detaliu, cu scopul de a va ajuta in identificarea stilului personal de productivitate, dar si stilul de productivitate al celor din jurul dumneavoastra. Autoarea prezinta un ghid pas cu pas pentru a va simplifica munca folosind propriul stilul de munca. Munceste eficient este o carte practica pentru cei care isi doresc sa fie productivi fara sa se mai simta vreodata coplesiti de sarcini sau de lipsa timpului.

Despre autoare

Carson Tate este o experta recunoscuta in SUA si Canada in domeniul productivitatii la locul de munca. De-a lungul carierei a lucrat in HR, a fost consultant, trainer, coach si public speaker pentru multe companii din Fortune 500.  Opiniile ei se regasesc in articole publicate in reviste de renume, precum: Bloomberg Businessweek, Business Insider, CBS Money Watch, Fast Company, Forbes, Harvard Business Review blog, The New York Times, USA Today, etc. Totodata ea este si fondatoarea Working Simple, companie care ofera solutii de productivitate pentru firme, echipe si persoane individuale.

Veti invata din aceasta lucrare neconventionala si distractiva cum sa:

 1. Care este stilul dumneavoastra de productivitate
 2. Cum sa va controlati atentia
 3. Cum sa va stabiliti prioritatile
 4. Ce inseamna sa va investiti inteligent timpul
 5. Ce este si cum sa elaborati o lista tip Master TASK
 6. Cum sa realizati mai mult
 7. Cum sa va gestionati eficient inbox-ul
 8. Incetati sa mai plimbati hartiile
 9. Cum sa delegati
 10. Cum sa lucrati mai bine cu ceilalti
 11. Revolutionati-va sistemul de intalniri
 12. … si multe altele

Date despre carte

Autor: Carson Tate

Editura: ACT SI POLITON

An aparitie: 2018

Nr. pagini: 384

ISBN: APO978-606-913-393-4

Abonati-va la NEWSLETTER