MANAGEMENT STRATEGIC

Competente strategice pentru un viitor durabil si prosper in afaceri

Fiecare companie are nevoie de o pozitionare strategica continuua pentru a-si putea asigura succesul intr-o lume in permanenta transformare.

Strategia este vazuta ca o disciplina regala in management; deciziile strategice modeleaza dezvoltarea durabila si profitabila a fiecarei companii. Managementul strategic inseamna sa-ti evaluezi corect resursele si capacitatile, sa constientizezi riscurile si provocarile, precum si sa recunosti si sa valorifici profitabil sansele pe care ti le ofera piata. Gandirea si actiunea strategica necesita inteligenta si intuitie, rationament si empatie, analiza si vointa, dar si capacitatea de a lua decizii rapide si de a motiva oamenii pentru concretizarea acestora in practica. Pentru aceasta aveti nevoie de cunostinte in mangementul strategic si de instrumentele specifice acestuia.

In cadrul acestui curs vor fi prezentate notiuni fundamentale de management strategic,

conceptia antreprenoriala si manageriala bazata pe viziune, misiune si sisteme de valori, rolul si importanta gandirii si actiunii strategice in conducerea efectiva a companiei. Veti invata sa utilizati metode si tehnici de analiza strategica, sa definiti optiuni pentru viitor si sa stabiliti obiective strategice pentru domeniul Dvs. de activitate. Pe baza analizei strategice veti putea elabora o strategie de succes, adaptata specificului activitatii Dvs. impreuna cu un plan de implementare a acesteia care sa mobilizeze toate resursele companiei. Printr-un controlling eficient si o adaptare permanenta a strategiei la evolutia societatii si a mediului de afaceri veti putea asigura un viitor durabil si prosper companiei Dvs.

Teme abordate:

– Bazele managementului strategic
– Procesul de planificare strategica
– Viziune, misiune si sistem de valori in dezvoltarea unei afaceri
– Gandirea si actiunea strategica
– Analiza – punct de pornire in proiectarea unei strategii performante
– Optiuni pentru viitor
– Obiective strategice
– Elaborarea unei strategii viabile
– Implementarea strategiei la nivelul companiei
– Controlling strategic si adaptarea permanenta a strategiei
– Solutii individuale

Va recomandam si …

MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR

STRESS MANAGEMENT

TIME MANAGEMENT

NEGOCIERE – Obtine avantaje

VANZARI – Fii expert

MARKETING – Avantaje

MANAGEMENT STRATEGIC

CUSTOMER SERVICE

Abonati-va la NEWSLETTER