Despre carte
Eficienta in 7 trepte sau Un abecedar al intelepciunii este o carte speciala nu doar prin prisma faptului ca a fost vanduta, din 1989, in 15 milioane de exemplare, ci si datorita numeroaselor exemple din viata de zi cu zi pe care autorul le foloseste pentru a-si argumenta principiile celor 7 deprinderi ale persoanelor eficace. Autorul prezinta o abordare globala, principiala si unificata a problematicii umane, in vederea solutionarii dificultatilor personale si profesionale.

Este o carte despre cum sa ne schimbam întreg setul de convingeri si comportamente privitoare la modul în care lucram. Lucrarea este structurata in 4 parti: Paradigme si principii, Reusita personala, Reusita publica si Reinnoirea. Fiecare parte o construieste pe urmatoarea si este continuarea fireasca a precedentei. Intreg sistemul este un flux logic care conduce in final la schimbarea la nivel de individ si societate. Cartea are la baza cele doua mari viziuni ale lui Covey asupra succesului: Etica Personalitatii si Etica Caracterului.

Despre autor
Stephen R. Covey este o autoritate in domeniul conducerii organizatiilor, un expert in domeniul relatiilor familiale, profesor, scriitor, consilier organizational, cofondator si vicepresedinte al companiei Franklin Covey.
Stephen R. Covey este unul dintre cei mai apreciați autori de cărți educaționale fiind cunoscut în special pentru cartea sa “Eficiența în 7 trepte”.

Care sunt cele 7 deprinderi ale oamenilor eficace?

1. Fiti proactivi
2. Incepeti cu gandul la final
3. Dati prioritate prioritatilor
4. Ganditi castig/castig
5. Incercati mai intai sa intelegeti si apoi sa fiti inteles
6. Actionati in sinergie
7. Ascutiti ferastraul

Date despre carte

Autor: Stephen R. Covey
Editura: ALL
An aparitie: 2010
Nr. pagini: 336
ISBN: 978-973-724-218-1

Abonati-va la NEWSLETTER