Despre carte
Fie ca esti deja un profesionist al vanzarilor sau te afli abia la inceputul carierei tale in vanzari, Cartea despre Vanzari a lui Tom Hopkins este o lucrare clasica care trebuie citita si aprofundata, este o sursa indispensabila de know-how si inspiratie pentru toti cei care doresc sa-si cladeasca un viitor in vanzari, este practic “biblia” oricarui vanzator.

Bazandu-se pe experienta sa profesionala, Tom Hopkins urmareste in toate temele abordate in aceasta carte crezul sau: “Nu sunt judecat in functie de numarul esecurilor, ci in functie de numarul reusitelor, iar numarul reusitelor este direct proportional cu numarul de dati in care dau gres, dar continui sa incerc.” Succesul in vanzari este un exercitiu. Cu cat exersezi mai mult si cu cat inveti mai mult din experientele trecute, cu atat mai mult succes vei avea in vanzari.

Etapele vanzarii: Prospectarea, Contactele, Calificarea, Obiectiile si Finalizarea Vanzarii sunt tratate pana la cel mai mic detaliu in acest manual al profesionistului in vanzari.

Despre autor
Tom Hopkins este considerat o legenda a vanzarilor. In 1976 el a fondat Tom Hopkins International Inc. A luat decizia de a-si dedica viata si compania pentru a-i invata si inspira pe altii prin cursuri, carti, programe de training audio si video. Astazi, peste 35.000 corporatii si milioane de vanzatori profesionisti din toata lumea utilizeaza sistemele sale de instruire in domeniul vanzarilor.

Vei invata, intr-o abordare originala, despre elemente importante ale procesului de vanzare, precum:

1. Creearea unui climat favorabil vanzarii
2. Cum sa preiei conducerea cu ajutorul intrebarilor specifice si complementare
3. Prospectarea strategica fara si cu ajutorul referintelor
4. Cum sa ajungi un vanzator desavarsit cu ajutorul telefonului
5. Subtilitatile primei intalniri
6. Tratarea obiectiilor si raspunsuri inteligente la refuz
7. Cum sa testezi mai multe variante de incheiere a vanzarii si cum sa le stapanesti pe cele mai puternice 12 dintre ele
8. Planificarea impactul maxim pentru o vanzare
9. Cum sa “vinzi” celor mai importanti oameni din viata ta
10. Cum sa te adaptezi pietei
11. … si multe altele

Date despre carte
Autor: Tom Hopkins
Editura: Business Tech
An aparitie: 2014
Nr. pagini: 560
ISBN: 9789738495845

Abonati-va la NEWSLETTER