Autorii explica ca cei mai multi vanzatori au o abordare liniara a procesului de vanzare, dar ca trucul inchiderii a unei vanzari consta intr-o abordare mai creativa si circulara. Aceasta este cheis succesului.

Despre Carte
Aceasta carte prezinta strategii esentiale pentru a realiza o vanzare atunci cand cumparatorul refuza initial sa cumpere sau se incapataneaza sa incheie o tranzactie. Este o carte plina de explicatii si detalii cu exemple de dialog din situatii reale. Este o bijuterie tehnica ce contine pasii necesari care te vor instrui si ghida de acum inainte de la momentul de stabilire a legaturii cu potentialul client si pana in momentul in care acesta rosteste binecuvantatul DA!

Autorii explica ca cei mai multi vanzatori au o abordare liniara a procesului de vanzare, dar ca trucul inchiderii a unei vanzari consta intr-o abordare mai creativa si circulara. Aceasta este cheis succesului.

Totul incepe atunci cand cumparatorul spune NU. Prea putini vanzatori acorda atentie la ceea ce poate insemna acest NU. Autorii explica ca ca acest NU initial deschide mai multe oportunitati care il pot conduce pe cumparator catre DA, daca acesta este indrumat corect si creativ de catre vanzator. Ei introduc in discutie un nou concept, denumit modelul circular al persuasiunii.

Despre autori
Tom Hopkins este considerat o legenda a vanzarilor. In 1976 el a fondat Tom Hopkins International Inc. A luat decizia de a-si dedica viata si compania pentru a-i invata si inspira pe altii prin cursuri, carti, programe de training audio si video. Astazi, peste 35.000 corporatii si milioane de vanzatori profesionisti din toata lumea utilizeaza sistemele sale de instruire in domeniul vanzarilor.

Ben Katt este un multiplu talent in vanzari, key-note speaker, trainer, consultant si antreprenor foarte cautat in SUA, Canada si Australia. Este de asemenea si un pasionat calator si alpinist

Veti invata din aceasta lucrare neconventionala si distractiva cum sa:

1. Ce inseamna cu adevarat un NU
2. Cum te poti pierde in itele vanzarii
3. Ce este modelul circular al persuasiunii
4. Cum sa reduci rezistenta cumparatorului pe parcursul prezentarii
5. Cum sa adresezi intrebari de finalizare a vanzarii
6. Ce moduri de a restabili legatura empatica cu cumparatorul poti utiliza
7. Cum sa te pregatesti pentru cererile de negociere
8. Cum sa negociezi
9. Cand cumparatorii spun DA
10. … si multe altele

Date despre carte
Autori: Tom Hopkins, Ben Katt
Editura: BusinessTech
An aparitie: 2016
Nr. pagini: 319
ISBN: 978-973-849-593-7

Abonati-va la NEWSLETTER