Despre carte
Puterea de convingere este una dintre cele mai vandute carti din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete increderea in sine, sa-si descopere si sa-si stapaneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi in viata, si totul numai folosind arta convingerii.

Puterea de convingere arata, in termeni foarte limpezi, ca cele 17 principii ale succesului, asa cum au fost ele postulate de Napoleon Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde.

Fiecare om are ceva de vandut. Unii ofera bunuri si servicii, altii o idee sau un vis. Unii isi scot la vanzare intreaga personalitate, iar altii un simplu punct de vedere care sa fie inteles de catre ceilalti. Reusita fiecaruia depinde insa de cat de convingator este.

Despre autor
Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri politici si presedinti, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Ca rezultat al cercetarilor realizate in calitate de reporter si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia implinirii“, tema reluata in multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui publicului larg calea spre imbogatire, spre realizare materiala si spirituala. Cea mai celebra lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile.

Veti face cunostinta cu conceptele care influenteaza capacitatea noastra de a fi convingatori si de a vinde:

1. Atitudinea mentala pozitiva
2. Puterea divinitatii din om
3. Patrunderea credintei
4. Personalitatea convingatoare
5. Obtinerea profitului prin ajutorarea celorlalti
6. Conditii necesare pentru putere
7. Ce inseamna sa fi maestru in vanzari
8. Stapanirea puterii gandului
9. Puterea spiritului

Date despre carte
Autor: Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
An aparitie: 2012
Nr. pagini: 336
ISBN: 9786065883031

Abonati-va la NEWSLETTER